Pixwords Pergjigjet Shkronja

23456789101112131415161718

Pixwords Pergjigjet 2 shkronja
SY, DY, MI, HI, AR, ZË, AS
Pixwords Pergjigjet 3 shkronja
ERË, KEP, LAK, BAR, TRU, ARI, FAT, TRE, KOD, MUR, GOL, LED, UJË, DRU, DRE, SHI
Pixwords Pergjigjet 4 shkronja
ORAR, ARRA, BYRO, LIGJ, BLIC, DATË, DEMI, ACID, KOSH, RREM, FOLE, KLON, PAKO, GARË, PESË, KRAP, RRIP, LËNG, KUFI
Pixwords Pergjigjet 5 shkronja
PENDË, DHOMË, ABONE, QEPJE, TANGO, TAROT, ÇELËS, KISHË, DERDH, VIRUS, KASAP, BLOZË, MËSIM, PENEL, DRITË, OPERA, PORTË, RROJE, VELJE
Pixwords Pergjigjet 6 shkronja
ÇERDHE, TEATËR, VENDAS, MJEKËR, SKUQJE, PODIUM, BETEJË, SHOLLË, PUTHJE, SKEDAR, SFINKS, KANAPE, SIRTAR, SEANCË, AMPULË, KATANA, DËGJOJ, SUDOKU, MUSHKË
Pixwords Pergjigjet 7 shkronja
FANTAZI, SHEJTAN, AVULLIM, ELEMENT, VJESHTË, GJASHTË, FARMACI, SURFIST, ARKIVOL, MESJETA, MINERAL, ETIKETË, SKIFTER, KAMKUAT, STAMPIM, BREGDET, MEKANIK
Pixwords Pergjigjet 8 shkronja
TUBACION, EUKALIPT, FLUTURIM, AUTOMJET, ELEGANCË, VËSHTRIM, SHIRINGË, KOMODINË, PLUSKUES, ZBARDHOK, ZBUKURIM, SPRUCUES, PLANKTON, GOZINAKI, MANJOLIA, ZBAVITËS, TRISHTIM, HOLANDEZ, DAÇSHUND
Pixwords Pergjigjet 9 shkronja
SHURDHËSI, ME YNDYRË, SHQIPONJË, DIPLOMACI, LAVJERRËS, HISTOGRAM, VESHVARUR, GJËAGJËZË, REMBRANDI, LAMTUMIRË, DANIMARKË, STETOSKOP, RRADHITJE, INFILTRIM, SHPËRTHIM, FRAKSIONE, ASPIRATOR
Pixwords Pergjigjet 10 shkronja
KODËR RËRE, HUNDËGJATË, EKSPLORUES, GJIBRALTAR, DOPIO XHAM, PROJEKTUES, NJËBRIRËSH, MIZË GRURI, MBËSHTETJE, TOP HOKEJI, ERËTREGUES, KËSHTJELLË, PËRBINDËSH, AKUAMARINË, ZJARRFIKËS, XHEK RASEL, MULTIKUKER, SHI I IMËT
Pixwords Pergjigjet 11 shkronja
SHTRAT DETI, ULJENGRITJE, PUFKË PUDRE, KLAVIÇEMBAL, SHKRETËTIRË, AMORTIZATOR, FISHEKZJARR, KALEIDOSKOP, KRAH PESHKU, JASHTË LOJE, KOMBINACION, TAXH MAHALI, LULERADHIQE, KACAVJERRËS, EKSPERIMENT, HURMA ARABE, MARRËVESHJE, SALLË GJYQI
Pixwords Pergjigjet 12 shkronja
KAPELË GRASH, TRUPË BALETI, PESHK I IMËT, SASI E VOGËL, LULESHTRYDHE, FILM APARATI, KUTI POSTARE, ELEKTRICITET, PENDË NOTIMI, HIDROLOKATOR, SUPERSTICION, DUARTROKITJE, SHKELJE SYRI, NJËMBËDHJETË, KULLË SILOSI, GAZETASHITËS, RRYP ELASTIK
Pixwords Pergjigjet 13 shkronja
GJURMË GISHTI, FABRIKË BIRRE, RËRË THITHËSE, FANTASHKENCOR, REFLEKSOLOGJI, KAPELE PANAMA, PISTË PËR SKI, LLAKË FLOKËSH, RËNIE FLOKËSH, PJATË E MADHE, MBËSHTJELLËSE, ELEKTRIK DORE, SHPAT PËR SKI, KANTIER DETAR, ANIJE KOZMIKE, NOTA MUZIKORE, SHTRESË DRURI
Pixwords Pergjigjet 14 shkronja
VIZË PIKA-PIKA, SHTËPI E MADHE, BLETË MASHKULL, LANGUA SPANJOL, DHIMBJE DHËMBI, KËLLËF JASTËKU, DOLLAP RROBASH, HEQJE RRUDHASH, LOJË ZHONGLERI, SHENJA E FIKUT, RRAHJE KRAHËSH, KARRIGE PLAZHI, VRASËSE MIZASH, LITAR TËRHEQËS, FRUTA TË THATA
Pixwords Pergjigjet 15 shkronja
QEN QIMEDREDHUR, MBAJTËSE PIPERI, SPECIALIST VERE, TË PORSAMARTUAR, PATATE TË ËMBLA, NJERI I FAMSHËM, KËLLËF REVOLEJE, PROJEKTOR FILMI, SISTEM MBROJTËS, RRIP TRANSPORTI, USHQYES SHPENDI, KARRIGE TUNDËSE, KUTI VERIFIKIMI, GJARPËR ME ZILE, KREVAT FËMIJËSH, PRAGJE TË LUMIT, KOPSHT PERIMESH
Pixwords Pergjigjet 16 shkronja
KABLLO ELEKTRIKE, NGROHËSE KËMBËSH, MANTEL MBRETËROR, DËRRASË ZHYTJEJE, MBAJTËS SHIGJETE, MATËS KARBURANTI, PUNISHTE E VOGËL, SHKALLË LËVIZËSE, MBROJTËSE DIELLI, KOSTUM HAPËSINOR, DREJTUES TRAFIKU, QARKULLIM I UJIT, TRAVERSË SHINASH
Pixwords Pergjigjet 17 shkronja
NGRËNË NGA KRIMBI, USHQIM I SHIJSHËM, SALLATË CEZARIANE, RREGULLIM FLOKËSH, RRUGA E QUMËSHTIT
Pixwords Pergjigjet 18 shkronja
MAKINË LLOGARITËSE
PixWords-answers.fun ju ndihmon të kaloni ato nivele ku jeni mbërthyer dhe nuk mund të arrini nivelin tjetër. Të gjithë ju duhet të bëni është të zgjidhni numrin e shkronjave dhe do të shihni një listë të të gjitha fotove dhe përgjigjeve me ato letra të shumta. Pixwords kjo është një lojë fjalësh si gërvishtje dhe ka për qëllim të përmirësojë fjalorin tuaj, aftësitë tuaja të intuitës dhe jo vetëm. Në dispozicion në 50 gjuhë: frëngjisht, anglisht, spanjisht, gjermanisht, italisht, arabisht, Filipineisht, portugalisht, polonisht, rusisht, vietnamezisht, koreanisht, ukrainisht, holandisht, greqisht, rumunisht, hungarisht, Bullgarisht, hebraisht, sllovakisht, finlandisht, maqedonisht, danisht, boshnjakisht, malajzisht, sllovenisht, thai, suedisht, indonezisht, norvegjisht, lituanisht, letonisht, estonisht, bjellorusisht. Features: Një mënyrë e mirë për të përmirësuar fjalorin tuaj! Qindra fjalë dhe fotografi Më shumë se 1000 nivele
Nëse e dini një letër, klikoni mbi pozicionin e letrës në fjalë dhe pastaj zgjidhni shkronjën
English French Turkish German Albanian Arabic Belarusian Bosnian Bulgarian Catalan Croatian Czech Danish Estonian Finnish German Greek Hebrew Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Kazakh Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Netherlands Norwegian Philipines Polish Romanian Russian Scotsgaelic Scotsgerman Serbian Slovak Slovenian Swedish Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh English French Portuguese Spanish